Twee sessies ter plaatse levering | Wat is de zomerse situatie dit jaar? Hoe een nationaal waternetwerk te bouwen? – Minister Li Guying, Minister of Water Resources, Overig Over Water Conservancy Hots

Twee sessies ter plaatse levering | Wat is de zomerse situatie dit jaar? Hoe een nationaal waternetwerk te bouwen? – Minister Li Guying, Minister of Water Resources, Overig Over Water Conservancy Hotspots

  Xinhua News Agency, Beijing, 8 maart: Wat is de zomersituatie dit jaar? Hoe een nationaal waternetwerk te bouwen? – Minister Li Guying, Minister van Water Conservancy, gesprekken over Water Conservancy Hotspots Xinhua News Agency, Liu Shiping, Zhouyuan Water Delivery-rampen met betrekking tot het leven en het eigendom van mensen. Wat is de zomerse situatie dit jaar? Hoe de nationale waterbeveiligingscapaciteit volledig te verbeteren? Hoe het belangrijkste project van het National Water-netwerk te implementeren? Op de 8e, de minister van Waterbronnen, minister Li Guying, heeft minister van Water Conservancy gereageerd op de sociale zorg.

  Li Guoying zei dat de geografische klimaatomstandigheden van mijn land de kortetermijnverdeling van regenval extreem ongelijk is, en daardoor meer, frequenter, frequenter en heruitgave te brengen.

Door dit jaar is de gemoedstoestand, vooral van juni tot augustus, de mogelijkheid van overstromingen in Noord-China en Zuid-mijn land groot, en is de mogelijkheid van droogte in het zuidelijke deel van het zuidelijke deel groot.

  Hij zei dat vanuit het bekken, de noordelijke, tedere rivier, Songhua-rivier, Heilongjiang, het stroomgebied van Haihe, de gele rivier, de stroom van de stroom en de rivier, de rivier, enz. Zhujiang rivierbassin xijiang, zuidoostelijke kustrivier, Kan regionale overstromingen hebben; de Midden- en Yangtze-rivier, de lagere bereik van de rivier de Han kunnen regionale droogte hebben.

  "Dit is de huidige initi?le neiging om te studeren, we zullen dit jaar de hypotheekvoorspelling van het overstromingsseizoen oprollen, en het bijbehorende response voorbereidingswerk is in de tijd.

"Li Gooying zei, zal altijd het leven en het eigendom van de mensen in de eerste plaats beschermen, goed werk doen in de voorspelling, waarschuwing, preview, planning en resoluut spelen met de voorbereiding en een salie hebben, en resoluut het water Bedieningstechniek Veiligheidslijn. Dit jaar in januari, "wordt het 14e vijfjarige waterveiligheidsprogramma" officieel vrijgegeven, dat ook de eerste keer is om waterveiligheidsbescherming op het nationale niveau te bereiden. In dit verband zei Li Guying dat het Voorbereidingsplan is om de nationale waterbeveiligingscapaciteit te verbeteren, socialistische moderne landen bieden een sterke waterveiligheidsbescherming. Hij zei dat om planningsdoelen te bereiken, zes implementatiepaden ook 6 sleutelwatercontroletaken hebben vastgesteld: het instromingscontrole-systeem verbeteren Het bekken, implementeren National Water Network Major Projects, Recovery The River Lake Ecological Environment, bevordert de constructie van wijsheid, waterbesparende systeembeleid, versterkt het beheer van de institutionele mechanismen voor waterbehoud. Voor het nationale waternetwerk, LI Guying zei, de focus is om de wetenschappelijke lay-out van de "out, tien" te begrijpen.

"Outline" verwijst voornamelijk naar het natuurlijke watersysteem van Dajiang Dahe Great Lake, Major Lead Water Project en Backbone Transportation Channel. Dit is ook het belangrijkste skelet en de aorta van het nationale waternetwerk; "" "Werkt voornamelijk naar regionale rivieren en meren en Watersysteem "en watervoorzieningskanalen." Junction "verwijst voornamelijk naar een waterbronnenbesparende project met een gecontroleerde functie.

  "Door de wetenschappelijke lay-out, bouw en verbetering van ‘drie elementen van’ ‘bestelde." Li Guying zei.

  Li Guoying zei dat de implementatie van het lange systeem van het rivier het meer opmerkelijke resultaten heeft behaald, het verantwoordelijkheidssysteem is volledig vastgesteld, het werkmechanisme verbetert voortdurend, de rivieren en meren blijven verbeteren. Hij zei dat elke rivier eigenlijk is, elk meer heeft sommige mensen, en heeft de sterke synerg van de bescherming en het bestuursmanagement van het riviermeer gecondenseerd.

In reactie op de gemarkeerde problemen van waterrampen, waterbronnen, waterecosystemen, wateromgeving, enz. In Jianghe-meer, en een historische verandering in het aangezicht van de ziekte, het gezicht van de rivier en de meren.